donderdag 20 september 2007

Dag 17, 10-07-06

Vandaag tegen 7.45 waren we allebei wakker, en dus zijn we maar opgestaan. Het zag er nog niet zo zonnig uit. We hebben Agnes even gebeld voor de verjaardag. Gefeliciteerd! Tegen 9.00 reden we langs de library, (voor internet) helaas ’s ochtends gesloten.
Op naar Sea World! Hier waren we tegen 10.00. Het was erg dichtbij, ook aan de Mission Bay. Hier zagen we gisteren dus vuurwerk van! Eerst in het programmablad maar even gekeken wanneer de show’s waren. Om 11.00 was de Shamushow (orka’s). Dus konden we eerst even in Shipwreck Rappids. Van die ronde bootjes zoals de Piranha’s in de Efteling. Wow, de waarschuwingen “You will get soaked” stonden er niet voor niks. Hier kan Nederland nog wat van leren. Helemaal drijfnat kwamen we er uit. Maar het was al erg warm en onbewolkt, dus heerlijk even. Leuk was dit! Ga je in Nederland vlak langs een waterval, nou hier er gewoon doorheen hoor!
Vervolgens zijn we naar de Shamu-show gegaan. We zijn niet in de Soaked zone gaan zitten, we waren toch nog nat. Gaaf hoor, wat ze met de Shamu’s kunnen, en wat zijn die groot. De mensen in de Soaked zone waren dus drijfnat, want de orka’s spetteren met hun staart bakken water over de rand van het bassin heen. Grappig om te zien.
Hierna gingen we naar de Journey of Atlantis, een waterachtbaan. Wauw een achtbaan die door het water gaat. Nou op eerste rij ben je weer helemaal doorweekt! Superattractie!De dolfijnshow was ook leuk om te zien. Dit keer zaten wij ook in de soaked zone, maar net te hoog om nat te worden helaas. En er was een hele leuke zeeleeuwenshow. Komisch met clowns. Er was nog een 3d film, zoals in de Efteling met brilletjes. Ook hier werd je nat en weggeblazen. Het ging over de Haunted Lighthouse. Lachen! Op de tribunes waren we levend aan het verbranden. (we zijn goed verkleurd vandaag)
Wat een warme dag zeg! Maar erg leuk! In Dolfinarium kunnen ze hier nog wat van leren! Het was echt een park zoals in Rollercoaster Tycoon. (vooral nr. 3) met al die soaked dingen. Herkenbaar!
Tegen 17.00 gingen we het park uit. Nog even langs de Library. Helaas konden we hier wel internetten, maar mocht je niks uploaden. Grrr…hadden we eindelijk internet gevonden. Nou dan maar op naar LA.
Via de snelweg langs de kust vingen we al de Passific Ocean op. Met al die palmbomen weer een geweldig gevoel. We gaan nu gewoon naar LA. Onderweg op een parkeerplaats wat eten klaargemaakt. Een diepvries Chicken Teryaki. Niet echt veel, maar goed te eten, en snel klaar. Hierdoor reden we na de avondspits LA pas in. Nog was het druk. Over een snelweg met 7 banen dezelfde richting op. En dan nog zo’n slechte weg, hobbels, waardoor alles in de camper rammelt. Pas in het donker waren we bij onze camping. Dockweiler Beach. Op het strand kamperen. Gaaf! We hebben lekker een vuurtje gemaakt in de Fire-ring op het strand en een wijntje en biertje gedronken op Agnes. Op de achtergrond de vliegtuigen, die opstijgen vanaf LAX. Wat een lawaai zeg, we zitten vlak naast de opstijgbaan. Nou ja dan maar oordopjes in vannacht.

Geen opmerkingen: