donderdag 20 september 2007

Dag 20 & 21, 13-07-06 & 14-07-06

Vanochtend ging onze wekker om 7.00. Onze spullen stonden al mooi ingepakt, dus even gauw douchen, en aankleden. We besloten gebruik te maken van het ontbijtbuffet in het hotel. Nog één keer Amerikaans eten. Tegen 8.15 namen we de shuttle van het hotel naar de Airport. We moesten in een hele lange rij wachten voor het inchecken. Maar we waren er op tijd, dus na een uur wachten, hadden we nog iets meer dan een uur over voor vertrek. Echt een leuke luchthaven was LAX niet. Niks gezelligs. Nu vliegen we inmiddels 2 uur. Jeffry kijkt Ice Age, the Meltdown. We hebben al weer lekkere snacks gehad aan boord. Het was bijna de hele vlucht onbewolkt, maar veel herkenbaars zagen we helaas niet uit het raampje.
Na 3 uur en 3 kwartier landden we in Cincinnati. Gek dat het nu in plaats van 15.15 uur ineens 18.15 uur was. Gelukkig stond het volgende vliegtuig in dezelfde terminal. We hadden namelijk maar een uurtje tijd voordat de volgende vlucht vertrok. Dit was weer een wat groter vliegtuig. Een boeing 767. We hadden weer 2 plaatsen bij elkaar bij het raam. Er was een leuke film, “Take the lead” die we hebben gekeken. Ondertussen kregen we ook een diner (rijst, spinazie, kip, broodje, crackers, sla en een brownie) was weer lekker.

Na de film gingen de lichten uit in het vliegtuig. Wij probeerden ook te slapen, maar veel meer dan wegdommelen werd het niet. We vlogen nog over Quebec, en toen werd het donker. Heel apart dat het een paar uur later al weer licht is. Kort nachtje dus.
Vlak voor de landing kregen we nog een ontbijt. (croissantje, mueslireep,banaan en sinaasappelsap). We konden Engeland en Ierland precies zien liggen. Grappig was dat toen Nederland in zicht kwam, de Amerikanen in het vliegtuig allemaal uit het raam hingen, terwijl boven Amerika al die raamkleppen gelijk dichtgingen en dat vonden wij nou interessant om te zien. Deze vlucht duurde 7 uur en 40 min. We waren rond 9.30, vrijdag, op Schiphol. Jeffry’s ouders kwamen ons ophalen. Nog even wat gedronken op Schiphol en toen gauw naar huis. We waren erg moe allebei, dus hebben lekker een poos geslapen vanmiddag.
Het was echt een supervakantie. Wat geweldig, en wat hebben we ontzettend veel gedaan en gezien, nu eerst maar eens uitrusten, voordat we maandag al weer moeten werken.

Geen opmerkingen: